• Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH

Премахва драскотини и оксидация с помощта на прецизни полиращи агенти. Оцветеният в черно полир и карнауба вакси придават черен блясък и дълбочина на цвета на автомобила, като прикриват леки несъвършенства по боята, а SiO2 (силициев диоксид) в комбинация с акрилни полимери осигуряват трайна защита на повърхността. Отблъсква вода и замърсявания благодарение на хидрофобните полимери.

Първо проверете съвместимостта на продукта с вашата боя, като нанесете на малка повърхност. Да не се използва върху гума, винил или боя мат. Оставете да се втвърди за 24 часа преди измиване или нанасяне на допълнителна вакса.
Използвайте TURTLE WAX HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX като финиш, за да осигурите супер блясък и защита.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Измийте и подсушете автомобила. Разклатете опаковката добре. Да не се работи върху горещи повърхности. Не използвайте повече от препоръчителното количество – 60мл. за автомобил.

Ръчно нанасяне: Поставете 3 малки капки върху гъба и нанесете равномерно върху площ 60х60 см с лек до умерен натиск и припокриващи се кръгови движения. Отстранете излишното количество с микрофибърна кърпа. Използвайте влажна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъчни петна и да активирате полимерите за блясък. Избършете повторно със суха микрофибърна кърпа, ако е необходимо.

Машинно нанасяне: Поставете 4 малки капки равномерно разположени върху гъба за нанасяне medium и нанесете равномерно върху площ 60х60 см. Включете DA машината на ниски обороти за да разнесете продукта, а след това на високи обороти с лек до умерен натиск и движения на кръст. Отстранете излишното количество с микрофибърна кърпа. Използвайте влажна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъчни петна и да активирате полимерите за блясък. Избършете повторно със суха микрофибърна кърпа, ако е необходимо.Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH

  • Производител: Turtle wax
  • Код на продукта: Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH
  • Наличност: В наличност
  • 53.90
  • 49.90


Свързани продукти

Turtle Wax HYBRID JET BLACK SPRAY POLISH

Turtle Wax HYBRID JET BLACK SPRAY POLISH

Бленд от синтетични восъци и черно-пигментирани частици, предназначен да увеличи способността на боя..

22.99 25.99

Turtle Wax HS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX - 500 мл

Turtle Wax HS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX - 500 мл

Супер хидрофобните и SiO2 (силициев диоксид) полимери в комбинация с акрилни полимери..

47.90 51.90

Полирпаста Turtle Wax Hybrid Solutions PRO с графен 680ml

Полирпаста Turtle Wax Hybrid Solutions PRO с графен 680ml

Turtle Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Flex WaxFlex Wax е спрей полирпаста с графен, ..

60.00 70.00

Тагове: Turtle Wax, HYBRID SOLUTIONS, CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH