• Turtle Wax HYBRID JET BLACK SPRAY POLISH

Бленд от синтетични восъци и черно-пигментирани частици, предназначен да увеличи способността на боята да отразява и подобрява черния и цвят. Максималната адхезия на полимерите осигурява изключителна трайност. Препарат предназначен за черни бои. Най-бързия начин за постигане на безупречен черен блясък. Обогатената с черен цвят формула бързо премахва недостатъците на боята, а едновременно с това синтетичните полимери образуват безцветен защитен слой. Лесен за употреба, независимо от метеорологичните условия.

ПРЕПОРЪКИ НА TURTLE: За по-добри резултати преди да полирате елемента, върху който работите, напръскайте отново, нанесете продукта и с чиста микрофибърна кърпа полирайте. Две последователни напръсквания подчертават цвета и придават още повече блясък.


НАЧИН НА УПОТРЕБА: 1. Разклатете опаковката добре. 2. Уверете се, че автомобила е измит и подсушен. 3. Работете върху един елемент, като го напръскате равномерно от около 15-20 см. 4. С помощта на микрофибърна кърпа втрийте продукта с припокриващи се кръгови движения. 5. Оставете да изсъхне до мъгла и полирайте с чиста микрофибърна кърпа до блясък. Повторете процедурата върху всички останали елементи на автомобила.Turtle Wax HYBRID JET BLACK SPRAY POLISH

  • Производител: Turtle wax
  • Код на продукта: Turtle Wax HYBRID JET BLACK SPRAY POLISH
  • Наличност: В наличност
  • 25.99
  • 22.99


Свързани продукти

Turtle Wax HS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX - 500 мл

Turtle Wax HS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX - 500 мл

Супер хидрофобните и SiO2 (силициев диоксид) полимери в комбинация с акрилни полимери..

47.90 51.90

Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH

Turtle Wax HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK POLISH

Премахва драскотини и оксидация с помощта на прецизни полиращи агенти. Оцветеният в черно полир и ка..

49.90 53.90

Тагове: Turtle Wax HYBRID JET BLACK SPRAY POLISH, ПОЛИРАЩА ПАСТА ЗА ЧЕРНИ БОИ