Информация за доставка

Уважаеми потребители, 

Доставката на поръчаните стоки се осъществява с куриер и наложен платеж чрез куриерски фирми „Еконт Експрес“ или “СПИДИ” по тарифите за доставка на тези дружества.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Доставката е за сметка на потребителя, освен ако противното не е указано изрично на Сайта ни.

 

Преди изпращане на поръчаната стока Automotocare.com има право да се свърже с вас по телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Automotocare.com не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва обикновено  в срок до 2-3 работни дни. При извънредни обстоятелства Automotocare.com си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Всички поръчки направени до 15:00 ч. на текущия ден се доставят на следващия работен ден, а поръчките направени след 15:00 ч. се доставят до 2 работни дни (изключение правят поръчките за които продуктите не са в наличност).


В случаите, когато е уговорено предварително плащане, поръчката се изпраща 2-4 дни след получаване на плащането. Ако Потребителят иска поръчката му да пристигне преди определена дата, той изпраща запитване дали това е възможно. 


При доставяне на големи пратки е възможно да има доплащане, което се уточнява с клиента преди извършване на доставката.

Всички поръчки, извършени в петък след 17:00 ч., по време на официални празници и уикенда се обработват в първия работен ден датата на направената поръчка.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.